I veckan gjorde jag en helt galen grej, jag satt hemma själv smått berusad och genomförde ett impulsköp där köpte en present till min Jenny som också är min bästis! Hon arbetar som krocktestare på Volvo och är lite smått yrkesskadad från jobbet då hela hennes liv cirkulerar runt bilar i alla dess former och färger. Hon har spelar en stor roll i mitt liv och alltid funnits till hands när jag behövt en axel att gråta emot. Jag ville därför köpa henne en present som hon länge önskat sig, men varit för snål för att köpa själv. Så idag blev det av till slut, jag köpte en extraljus ramp till henne som jag vet kommer att passa hennes Skoda perfekt. Som tur är så behöver hon inte hjälp med monteringen då hon kan det där med bilar och troligtvis utför jobbet själv.

Jag funderade länge på vilken lampa jag skulle köpa och till slut bestämde jag mig för en kurvad extraljus ramp som ger ett något bredare ljus. Men historien tar inte slut riktigt där, utan jag köpte även belysning till mammas nya garage.. Efter att jag läste på nätet om led och belysning så köpte jag en 50 Watt led strålkastare som förhoppningsvis ska täcka mammas och pappas behov i många år framöver. Men det var just hon som ville ha belysningen då hon ofta irriterat sig på att den äldre halogen lampan inte har lyst tillräckligt.

Nästa veckan kommer fakturan och då kommer jag att få stå för kalaset, men ack det är dom värda tycker jag!